Triumph Logo

Toerritten met de Thunderbird Sport
Een logboek, vooral voor mezelf, over de ritten met mijn T-bird



20141012 Weer eens een route getracked.
Vandaag, half oktober, zelf nog eens op pad geweest en met runkeeper getracked en via google earth onderstaande screendump gemaakt. Beetje de weg kwijt in Duitsland, maar wel heel mooi rijden dus niet erg. Zevenheuvelenweg uiteindelijk gevonden :-) 80 km gereden vandaag, na ook nog 25km mountainbiken vanmorgen wordt het tijd het zadel wat comfortabeler te laten maken...




20140914 Met 15 Knalpotters naar Baarle Nassau
Met dank aan Pierre Megens heb ik alsnog de route naar Baarle Nassau. Met name het stuk van Schijndel naar Boxtel was mooi !






20140725 Oordopjes halen bij Vos Oss
Kleine omweg (51KM) via dorpjes waar ik misschien ooit, maar vaker nooit ben geweest. Zo kom je nog eens ergens... Opklikken voor groot. (Getracked met RunKeeper)




20140723 Met Paul op pad
Voor het eerst samen een ritje met Paul gemaakt (70KM) en dat gaan we vaker doen: vooral ook bijkletsen. Zie hieronder de route langs de Maas en klik erop voor een grote versie. Terrasje in Lith en daarna nog zonder motor bij de Notaris. (Achteraf uitgezet met afstandmeten.nl)




20140720 Eerste toerrit
Vandaag meegeweest meteen man of zes van 'de Knalpotter'. Arthur voorop en ik als beginneling erachter. 127KM gereden, binnendoor richting Weeze, pauze plaats in Bergen met Limburgse Vlaai. Routeplaatje volgt hopelijk spoedig. Motors op de parkeerplaats in Bergen van achtereenvolgens Dave, Henk, Arthur, Bas, Nout en Toon.







- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




Naar mijn Thunderbird pagina

Naar mijn homepage

Naar overzicht alle brommers/motors
Terug naar Boven